Найекстремальніша учасниця Х-фактора шокувала всіх новим досягненням

VZMYiCfqq1g
Безстрашна і незвичайна учасниця головного вокального конкурсу країни «Х-фактор», рудоволоса красуня в окулярах, що володіє сильним голосом і неординарним ім’ям Вася Бойкова, днями шокувала своїх шанувальників захоплюючими дух фото, на яких вона милується краєвидами Києва на вершині найвищого моста Україна — Південного.
Юна співачка, яка виконала відому композицію «California Dreamin ‘», відразу підкорила численних телеглядачів сильним голосом і дивовижною харизмою, а також своїми екстремальними захопленнями, частково задокументованими операторами «Х-фактора». Пізніше вони зізналися, що таких дивовижних зйомок у них не було ніколи. А глядачі в залі, які слухали разом із суддями Васю наживо, з перших нот встали і вже не сідали до кінця її яскравого виступу.
Смілива дівчина, окрім вокалу, захоплюється руферство і дігерством, і підкорила за останні три роки вже не одну висоту. Днями у своїх соціальних мережах Вася опублікувала фотографії, де вона на висоті 1256 метрів милується заходом сонця: «Здійснилася одна з моїх мрій! Вершина Південного мосту! Обожнюю Київ. »
Ці фото відразу ж розійшлися по самим впізнанним паблікам Києва, адже такі фотосюжети, зроблені самостійно, і безпосередньо з місця подій, безцінні.

Оставьте комментарий